pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, September 8, 2012

Tu Dia !!! Abby Abadi Dapat Tauliah Dari PAS Untuk Keluarkan FatwaTu dia fatwa Ostazah Mee Segera setelah mendapat tauliah dari ajaran kepala otak hijau sehinggakan mampu mengetahui bahawa Allah SW.T akan bertanya dari parti apa yang di sokong.

Bagi Pisau Kedah inilah akibatnya sekiranya orang yang tak pandai bab-bab Islam lepas tu dengan bodoh sombongnya menunjukan dirinya seorang yang bijak pandai tentang Islam. 

Seorang yang bijak pandai tak kira la dari segi ilmu apa yang di tuntut pastinya ia akan berguru sehingga berjaya. Tapi bagi Ostazah Mee Segera ni, Pisau Kedah jadi keliru untuk mengetahui guru mana yang mengajarnya sehinggakan dengan cepat mendapat tauliah mengeluarkan fatwa dengan mudah.

Pisau Kedah sarankan kepada Ostazah Mee Segera ni perbanyakan mendengar orang membaca talkin supaya mengetahui soal jawap malaikat Mungkar dan Nangkir tentang seksa kubur untuk mengetahui panduan hidup ketika di bumi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog