pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, February 23, 2013

BloggerUMNO

asalam...blog ini aslnya owner kepunyaan Cybertroopers UMNO under Media UMNO.. xperlu di tnya mcm mna blog nie telah beralih tuan.. tpi saya nk tnjukn pada anda mcm mne mereka ini berkerja...
tidak susah kerja mereka... hanya tunggu emil dari org atas .. email itu akn datang cukup dgn gmbar jln cerita yg kesahihan nya blm pasti lgi..diorng hanya perlu copy kesemua email yg masuk dan publish ke blog masing2 .. dan apa yg sapa dapati majority sumber yg diterima dari tuan yg sama...

folder penting di kiri itu terdapat lbh kurang 1000 lebih email

bwh ini menunjukan salah satu cth attachment file jln yg dihantar






















4 comments:

mat kedah said...

oohh hang la yang hack blog depa ni? awat la hang bodo sgt.. lain kali hang main balas post blogs dah la. yg hang p hack blog org ni buat pa? hack blog org ni macam pecah masuk rumah org la. hang dh dilabel sebagai penyangak.. takda sapa nak respek hang dah. skrg hang cakap p apa pn, org takkan percaya. sapa nak percaya kat penyangak macam hang? dah la blog2 PR berlambak gambar photoshop.. sapa yg nak percaya la.

pahang ku said...

Tuan..mohon linkkan blog pahangku.com Terima Kasih

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Belia Bangkit said...

Salam Perjuangan..
Mohon dilinkkan blog ini. Tq
http://beliabangkit.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog