pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, October 8, 2012

Panas !!! PAS Kedah Menghalalkan Ahli Mereka Merampas Bini Orang..


Masih ingat cerita skandal Ahli Majlis Daerah Kulim di bahagian perlesenan, yang berskandal dengan bini orang? Pada yang belum membacanya, Mc pernah posting mengenai perkara itu kat SINI. Akibat nak mendaftar lesen perniagaan cendol, akhirnya cinta berputik dan membawa ke hubungan songsang.

Menyedihkan, apabila hubungan songsang mereka itu, turut diketahui oleh Pas Kulim Bandar Baharu. Yang Di-Pertua Pas Kulim Bandar Baharu, Hasan Razak, turut bersubahat bersama dalam kes ini. Apabila cuba menutup aib pasangan songsang ini dari pengetahuan pihak atasan.

Sehingga sekarang, perkara ini masih lagi menjadi rahsia umum di Kulim Bandar Baharu. Sepatutnya sebagai orang yang kuat pegangan Agama, Hasan Razak, perlu mengambil tindakan, perkara seperti ini tidak boleh dibiarkan. Masalah moral 'bersama' isteri orang ini adalah perkara berat. Jika sekali kita bantu, rasanya akan ada kali kedua, atau kali ketiga.

Mungkin Hasan Razak mahu menjaga nama parti, atau sebab itu beliau masih belum mahu mengambil tindakan. Satu saja pesanan Mc pada Hasan, nak jaga Islam ka, nak jaga parti ka? Kalau jaga nama Pas boleh masuk syurga, Hasan boleh teruskanlah.. tapi sebagai pemimpin beragama Islam, melindungi ahli yang berbuat maksiat tu, dikira subahat.

Apa Hasan nak tanggung separuh dari dosa si Sulaiman tu ka? Dia yang bersedap-sedap dengan Isteri orang, hang juga yang nak kena tanggung dosa wahai Hasan Razak oii.. tak berbaloi laa..Baca Selanjutnya ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog