pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, October 24, 2012

Panas !!! Nik Aziz Bakal Menitik Air Mata Membaca Kenyataan Tun Dr MahathirOrang lama selalu mengatakan, " Terlajak Perahu boleh di undur, terlajak JANJI buruk padahnya ".

Apa yang di perkatan ayahnda Tun Dr Mahathir terhadap Nik Aziz ada benarnya, orang yang suka memungkiri janji sememangnya tidak layak menjadi pemimpin kerana akan sentiasa memungkiri janji sepanjang masa terhadap rakyat.


KUALA LUMPUR: Bekas Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir Mohamad menyifatkan tindakan Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat untuk bertanding pada pilihan raya umum akan datang sebagai mungkir janji. 
Beliau berkata rakyat seharusnya tidak memilih pemimpin yang mempunyai sifat tersebut dalam pemerintahan negara. 
“Saya fikir rakyat Malaysia patut ambil perhatian kepada orang yang pernah berjanji selepas itu mungkir janji. 
“Kalau orang macam ini jadi pemimpin negara, dia akan mungkir janji sepanjang masa,” katanya. 
Terdahulu, Nik Aziz pernah membuat kenyataan secara terbuka tidak mahu bertanding lagi di manaimana kawasan parlimen. 
Sebaliknya, melalui temubual eksklusif bersama portal berita AntaraPos.com, Nik Aziz yang juga Menteri Besar Kelantan membayangkan untuk bertanding semula pada pilihan raya umum akan datang kerana disyorkan berbuat demikian oleh PAS. 
Beliau turun menyatakan akan mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Chempaka jika dikehendaki pucuk pimpinan parti – Mstar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog