pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, October 29, 2012

Panas !!! Gambar Anak Datuk Yang Bakal Menjadi Isteri Hairie Othman Di Dedahkan.Ini kisah Hairie Othman dan bukan berkaitan aktiviti aktif beliau dalam politk dan parti pembangkang buat pertama kali sejak beberapa bulan ini. Apa khabar Abby Abadi?

 Heh. Satu laporan di akhbar harian Kosmo! semalam menulis yang Hairie Othman bakal mendirikan rumahtangga tidak lama lagi dan kad jemputan sudah pun mula di’edarkan.

 Pelakon dan kini bergelar aktivis politik berstatus duda ini telah memilih Dahlia Diana yang merupakan anak perempuan kepada seorang kenamaan bergelar Datuk.

 Dalam laporan tersebut, tidak pula di’nyatakan bilakah tarikh pasangan ini bakal di’satukan tetapi resepsi mereka bakal berlangsung di Dewan Semarak Kayangan Felda, KL.

 Jika benar Dahlia Diana yang sama pernah kami lihat, Beautiful Nara pernah berkongsikan gambar pasangan ini sekitar 2010 & secara teori, sudah lebih dua tahun mereka bercinta.- ROTIKAYAPisau Kedah :-

Tahniah Hairie Othman !! semenjak memeluk ajaran Otak Hijau PAS, bukan setakat tiket ke syurga sahaja yang dapat, Anak Datuk pun Hairie Othman dapat.

Sekiranya benarlah gambar yang didedahkan, Pisau Kedah berharap Hairie dapat didik la dia pakai tudung kalau tak nanti PAS terpaksa tarik balik tiket ke syurga yang telah di berikan.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog