pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, October 1, 2012

Memalukan !!! Pendedahan Skandal Ahli PAS Dengan Bini Orang Di Kulim

 


Skandal yang lebih memalukan melibatkan Pengerusi Pembinaan Masjid Taman Kenari, Padang Serai dengan isteri orang! 
Individu yang dimaksudkan bernama Sulaiman dan disahkan sebagai AHLI PAS. 
Dia juga merupakan Ahli Majlis MDK di Bahagian Perlesenan. Skandal berkenaan dan penyalahgunaan serta penyelewengan yang dilakukannya, membuatkan dia telah ditukarkan ke bahagian lain. 


Rupa-rupanya PAS Kulim-Bandar Baharu telah mengetahui skandal berkenaan tetapi mendiamkan diri dan cuba menutup aib berkenaan bagi mengelakkan parti mendapat malu. 
Bagaimanapun, PAS Kulim-Bandar Baharu yang mana YDPnya adalah Hasan Razak yang juga merupakan orang kuat Menteri Besar, lebih mementingkan imej parti berbanding mencegah kemungkaran yang membarah di kawasannya. 
Skandal berkenaan bermula sebelum bulan Ramadhan yang lepas lagi. Wanita berkenaan dikatakan berurusan dengan individu bernama Sulaiman itu untuk mendapatkan lesen perniagaan cendol di Pasar Padang Serai. 
Dipendekkan cerita, urusan punya urusan, akhirnya tersangkutlah hati si Sulaiman dengan wanita berkenaan yang berusia 30-an dan berbadan cantik.
Malangnya, wanita berkenaan isteri orang. Pun begitu status isteri orang, bukanlah perkara yang menjadi halangan buat cinta kembang mekar berbunga. 
Lesen cendol punya fasal, lain 'CENDOL' pula yang dapat… Malangnya CENDOL berkenaan, lekat ke tubuh badan PAS dan pemimpin-pemimpin yang lain!!!


Sumber :- Zamri Yaakob


Pisau Kedah :-

Parti Ajaran Sesat memang terkenal berskandal dengan bini orang. Ini merupakan penangan Timbalan Tok Ketua Parti Ajaran Sesat la yang membuatkan orang bawahan terikut-ikut.

2 comments:

Anonymous said...

wahai ahli2 majlis pas kenapa hang pa semua tak membantu keluarga di taman lagenda padang serai kedah apabila pondok gazebo mereka di runtuhkan oleh mpk kuluim

Anonymous said...

Kena pa En Sulaiman tak membantu, sebok minum cendol ke hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog