pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, January 9, 2013

Ngeri !!! Warga Emas OKU Di Sembelih Hampir Putus Kepala

Foto

Manjung: Seorang lelaki warga emas yang lumpuh ditemui maut dalam keadaan leher hampir putus dan pembantu rumahnya turut dibunuh penjenayah yang memecah masuk rumah mangsa di Kampung Koh, di sini, petang semalam.

Sumber polis berkata, kejadian disedari seorang rakan mangsa yang terlihat mangsa pertama, Nga Mee Jai @ Nga Mee Kok, 68, terbaring berlumuran darah di sisi kerusi roda pada jam 4.30 petang semalam, sebelum dia menghubungi polis.

Menurutnya, Nga yang masih bujang dan tinggal bersendirian di rumah itu ditemui mati dibunuh di ruang tamu, manakala pembantu rumahnya dikenali sebagai D Hemalata, 23, terbujur di ruang makan di kediaman itu.

"Siasatan polis mendapati mangsa mati akibat dikelar dengan objek tajam di lehernya manakala pembantu rumahnya dipercayai dipukul dengan objek keras di kepala.

“Mayat pembantu rumah terbabit turut diseret penjenayah dari bilik tidur ke ruang makan rumah itu berdasarkan kesan darah yang ditemui,” katanya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog