pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, January 24, 2013

Video Eksklusif !!! PERKASA Kedah Bidas Sikap Biadap DAP Dan PKR Tidak Menghormati Keputusan Majlis Syura Ulama PAS


PERKASA Kedah yang di wakili Majer (B) Hj Anuar Abdul Hamid, membidas tindakan DAP dan PKR tidak menghormati keputusan Majlis Syura Ulama PAS yang tidak membenarkan penggunaan kalimah Allah kepada agama-agama lain selain agama Islam.

Ternyata tindakan U-TURN yang di ambil Hadi Awang dan Nik Aziz akur dengan desakan Majlis Syura Ulama PAS telah membuatkan kebanyakan kepimpinan dalam DAP dan PKR kurang senang dengan cara itu.

Bagi Ketua Pakatan Haram, Anwar Ibrahim pulak. Dia masih lagi tidak mengguna pakai keputusan Majlis Syura Ulama PAS dan menyatakan Pakatan Haram tetap dengan pendirian yang telah di buat pada 08 Januari yang lalu bahawa penggunaan kalimah Allah di benarkan kepada agama lain.

Dalam isu kalimah Allah, PAS haruslah berpendirian tegas mempertahankan keputusan Majlis Syura Ulama PAS dan menuntup segala pintu rundingan supaya tiada ruang untuk DAP dan PKR mempergunakan kalimah Allah untuk kepentingan politik masing-masing.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog