pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, January 14, 2013

Tu Dia !!! Mat Sabu Bakal Di Persalahkan Kerana Pakatan Haram Gagal Dalam Himpunan #KL112

Tiada langsung media dari Pakatan Haram atau mana-mana pihak termasuklah pihak Polis yang menyatakan Himpunan Kebangkitan Kebodohan Penyokong Pakatan Haram 2013 melebihi 100,000 orang.

Sekiranya dari segi pandangan mata Pisau Kedah pulak yang berada di Stadium Merdeka, Pisau Kedah mengangarkan tidak sampai 80,000 orang yang hadir termasuklah yang berada di luar stadium. 

Sebelum perhimpunan berkenaan di adakan, pihak penganjur dari Pakatan Haram yang di kepalai Mat Sabu dengan megah menipu penyokong bahawa mereka mampu menurunkan  1 Juta hadirin untuk berhimpun menyatakan sokongan terhadap Pakatan Haram.

Hakikat yang sebenarnya yang harus penganjur terima bahawa himpunan berkenaan telah gagal kerana pihak penganjur dari Pakatan Haram hanya mampu membawa tidak melebihi 10% dari jumlah sasaran mereka 1 juta hadirin.

Apa yang dapat di lihat, himpunan kali ini gagal menarik minat golongan kaum Cina untuk sertai himpunan yang di adakan Pakatan Haram berbanding himpunan sebelum ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog