pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, January 18, 2013

Panas !!! Teka Teki Tarikh Pilihanraya Akhir TerjawabRamai yang teranya-tanya, bilakah Pilihanraya Umum 13 akan di umumkan YAB DS Najib Razak, selaku Perdana Menteri Malaysia. 

Bagi Pisau Kedah, Pilihan Raya sudah tidak lambat kerana YAB DS Najib Razak telah memberi lampu hijau kepada semua jentera parti komponen Barisan Nasional untuk bersiapsiaga menempuhi PRU13.  
KUALA LUMPUR: Semua parti komponen Barisan Nasional (BN) diarahkan siapsiaga bagi menghadapi Pilihanraya Umum ke-13 (PRU-13) yang akan diumumkan tidak lama lagi. 

Pengerusi BN, Datuk Seri Najib Razak, berkata isu perbincangan pembahagian kerusi antara parti komponen dan calon yang akan disenaraikan hampir selesai. 

Beliau yang juga Presiden UMNO berkata, ketika ini BN mahu memastikan pilihan calon yang akan bertanding pada PRU-13 berdasarkan kebolehan dan penerimaannya di kawasan berkenaan. 

"Pengumuman calon akan dibuat lebih awal tetapi saya masih belum membuat keputusan bila ia akan diumumkan," katanya selepas mempengerusikan mesyuarat BN di Menara Dato' Onn di sini, sebentar tadi.

Pisau Kedah yakin pada PRU 13, BN akan menang dalam keadaan selesa ( dari maklumat yang Pisau Kedah ketahui ) dan beberapa negeri akan kembali kepada BN. 

Namun Jentera Parti tidak perlulah mengambil sikap sambil lewa untuk pertahankan kemenangan yang bakal BN kecapi kerana apa-apa pun boleh berlaku di saat-saat akhir.

1 comment:

Anonymous said...

malaysia tak perlukn najib dan bn 4 next GE. tu pasal nak bubar pn goyang telur najib. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog