pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Sunday, January 27, 2013

Tu Dia !!! DAP Dan PKR Dah Jadikan Hadi Awang Sebagai Kambing Hitam Dalam Isu Kalimah Allah


Kesian Pisau Kedah tengok Hadi Awang sekarang ni yang menjadi kambing hitam dalam isu tuntutan Kalimah Allah dalam Bible versi Bahasa Melayu.

Dalam kenyaataan terbaru Anwar Ibrahim, selaku ketua Pakatan Haram. Dia seolah-olah hendak meletakan permasalahan yang di tanggung Pakatan Haram ke bahu Hadi Awang apabila mengakui Pakatan Haram tidak pernah setuju.

Menurut Anwar, Pakatan Haram hanya mengikut dan membuat keputusan berdasarkan kenyataan Hadi Awang sahaja dalam isu tuntutan penggunaan kalimah Allah oleh DAP.Manakala Lim Guan Eng pulak kini hanya mengambil sikap berdiam diri dan enggan mengulas lanjut dalam isu tuntutan yang telah di lakukannya pada sambutan hari natal yang lalu.

Dengan mengambil sikap berdiam diri, kini Lim Guan Eng di lihat berada dalam kedudukan yang selamat untuk berhadapan PRU 13 berbanding Hadi Awang yang kini di lihat menjadi kambing hitam dalam permaslahan tuntutan kalimah Allah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog