pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, January 16, 2013

Panas !!! Blogger Pencacai PAS Kedah Sanggup Menjilat DAP Dan PKR Kerana Patrik Teoh


Di sebabkan kebiadapan Patrik Teoh lahanat menghina Islam, dia di kritik hebat pelbagai pihak termasuklah artis-artis Malaysia.

Oleh kerana cuba menjaga maruah PKR, blogger pencacai PAS Kedah dengan hinanya telah menjilat kekotoran yang di tinggalkan Patrik Teoh demi menjaga PKR dan DAP dengan mengatakan Patrik Teoh ahli MCA.

Posting Blog Pencacai Penjilat PAS Kedah 

Blogger pencacai penjilat PAS Kedah mengatakan UMNO akan membisu di sebalik isu ini kerana Patrik Teoh merupakan ahli MCA.

Benarkah Patrik Teoh ahli MCA sekiranya sering di lihat bersama program Pakatan Haram ???

Apa yang dapat di lihat, Patrik Teoh merupakan penyokong Pakatan Haram kerana sering di lihat bersama program Pakatan Haram dan pernah menjadi pengacara untuk  Nurul Izzah dan Hannah Yeoh dalam progam  ‘The Role Played by Young People and Women in Malaysian Politics’.
Selain itu,  Patrik Teoh juga pernah menghadiri program yang di anjurkan Hannah Yeoh dan DAP Subang Jaya pada 09/Disember/2012 yang lalu.Pada 07/April/2012, Patrik Teoh telah menghentam Najib dan juga Kerajaan Malaysia di satu program Pakatan Haram yang di adakan di Bandar Utama, Petaling Jaya, Selangor
Tak kan kot penyokong Kerajaan Malaysia hendak berada di pentas Pakatan Haram untuk menhentam Kerajaan Malaysia ?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog