pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, January 16, 2013

Hott !!! PAS Kedah Kecut Teloq Mempertahankan Islam Di Sebabkan Patrick Teoh #tukarkedah


Apa dah jadi ni dengan Dato Ac Mizal dan Patrik Teoh lahanat DAP sehingga marah benar Dato' AC Mizal dalam laman Twitternya awal tadi kepada Patrik Teoh lahanat DAP ?


Disebabkan PAS Kedah bertelagah dengan DAP Kedah berkenaan garis panduan baru yang di letakan PAS Kedah, Patrik Teoh si DAP lahanat telah menghina Islam melalui laman facebook miliknya dan telah di printscreen Dato' AC Mizal yang begitu terhina dengan tindakan Patrik Teoh menghina Islam.

Tidak beberapa lama selepas itu, Status yang di tulis Patrik Teoh dalam laman FB  telah di padamnya sendiri setelah menyedari ianya bakal menaikan kemarahan Umat Islam Malaysia.

Patrick Teoh
Pengakuan Patrick Teoh Melalui Laman Twitternya

Pisau Kedah yakin pastinya blogger pencacai PAS Kedah yang di ketuai Zulkifli Yahaya (Urusetia Penerangan Kerajaan Negeri Kedah ) tidak akan berani menghantam Patrik Teoh kerana dia merupakan penyokong tegar DAP yang selama ini di jilat PAS.

Kalau lah perkara begini di laku MCA pastinya blogger pencacai PAS Kedah akan meroyan gila khinzir menghentam MCA tapi kalau DAP yang lakukan pastinya akan di pertahankan sehinggakan sanggup menjilat kekotoran DAP supaya di lihat bersih di mata Umat Islam.

1 comment:

Gombug said...

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.Baca selanjutnya...Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
Baca selanjutnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog