pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, January 24, 2013

Tu Dia !!! PAS Kedah Dah Mula Guna Khidmat Komuniti KUIN Untuk Kepentingan Politik
KUIN melangkah kehadapan sekali lagi apabila berjaya membuka Pusat Komuniti Pas dalam kampusnya di Mergong. Blog Medan Tempur Kedah ada cerita baik punya pasal KUIN ni.

Pada asasnya Pusat Khidmat Komuniti KUIN  ditubuhkan adalah untuk mengadakan program dan aktiviti setempat bersama penduduk dan rakyat di Kedah.

Sebelum ini Pusat Khidmat Komuniti berjaya menaikkan nama KUIN didalam setiap program dan aktiviti kemasyarakatan..Banyak program pengajian ala ala pondok diadakan.

Sehinggalah bertukarnya pengarah baru..Pengarah baru Pusat Komuniti KUIN ini adalah Ust Ghani Samsudin..Beliau merupakan orang berpengaruh dalam Pas pust dan pernah menjadi calon di Dun Sg Burong Selangor.

Pusat Khidmat Komuniti KUIN sekarang ini lebih banyak tertumpu kearah mempromosi Pas dari menaikkan nama KUIN sendiri..Kalau dilihat pada screen shot yang aku ambil dari FB Pusat Komuniti KUIN hampir kesemuanya posting tentang parti Pas.
inilah dia pengarah baru Pusat Khidmat Komuniti KUIN Ust  Ghani


Ini membuktikan lagi bahawa Azizan dan Jamil hanya mementingkan kroni sehingga sanggup memberi jawatan apa saja dalam KUIN, hakikatnya mereka ini lebih banyak buat kerja parti dari KUIN..

Sebenarnya banyak cerita menarik aku dapat tau pasal Pusat Khidmat Komuniti KUIN.. Kalau dedah confirm Azizan kena serangan jantung..Tapi buat masa ni, Aku kongsikan dulu macamana Pas gunakan Pusat Komuniti KUIN untuk kepentingan parti..

Patut la Azizan sayang sangat kat Jamil tu, rupanya Jamil tu dok kempen Pas dalam KUIN. Nampak sangat Jamil ni budak pesuruh Azizan. 

Sampai lingkup KUIN Jamil kerjakan, tapi Azizan tetap sayang, rupanya sebab macam ni la..

1 comment:

Anonymous said...

Nanti Kedah diperintah oleh BN semula mungkin dapat didedahkan semua penyelewengan oleh PAS.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog