pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, June 14, 2012

Panas Beb !!! Dua orang tokoh bakal tinggalkan PKR akan di dedahkan

Artikel ini Pisau Kedah ambil dari mymassa dan pasti Anwar dalam keadaan tertekan bila mendapat tahu dua orang tokoh PKR bakal tinggalkan Anwar dan PKR.

Masih Dirahsiakan...

Pertemuan mymassa dengan dua individu penting memberikan beberapa indikasi yang perlu segera diambil oleh pihak kerajaan.

Individu pertama, bekas pensyarah di sebuah universiti terkenal yang berpuluh tahun mengikuti Anwar telah menyatakan kepada keluarganya untuk kembali semula ke pangkuan kerajaan. Beliau yang dipinggirkan partinya kerana isu moral yang membelenggunya, telah menyatakan hasratnya kepada keluarganya untuk kembali semula ke pangkuan kerajaan.

Individu kedua yang ditemui mymassa ialah seorang tokoh sasterawan. Beliau juga menyatakan hasratnya kepada anak terunanya untuk kembali semula ke pangkuan kerajaan. Apapun mymassa mengambil pendekatan berhati-hati di dalam hal ini supaya tidak ada pihak yang terasa dan terganggu keselamatan mereka.

Anda tahulah Anwar Ibrahim, dia akan menghantar gengster untuk menakut-nakutkan orang-orang mereka yang cabut lari. Kini kita tunggu political will di pihak kerajaan pula.

Mereka berkata kepada kami, jika hardcore seperti Yb Zulkifli Nordin, YB Nallakarupan, YB Zaharin, YB Gobalakrishnan, Dr. Chandra dan lain-lainnya boleh cabut lari, mengapa kami tidak! Anwar Ibrahim bukan Tuhan! Terpegunn kami mendengarnya...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog