pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, December 5, 2011

Ha,ha,haa,haa Pengarah Penerangan Kedah kecut teloq???



Zulkifli Yahaya Pengarah Penerangan Kedah dan selaku penulis dalam Harakah,
Warta Kedah,Blog KedahLa,Blog Kedah La Nie


Bukti Zulkifli Yahaya kena hantam 




                


                
  

Zulkifli Yahaya ni kalau nak tulis bab buruk kan UMNO ,serah la kat dia.dalam Harakah dia la juara,,dalam surat khabar Warta Kedah dia la jaguh..kena maki dengan geng sendiri terdiam terus.Kesian dengan keadaan Zulkifli Yahaya,kerana tertekan dengan Harakah dah tak laku,,di tambah pulak kena maki dengan si pemaki kuat Pakatan Rakyat Kedah,,Nasib ang la..Ha,hahhahah.hahhahhahahha,hahhahah

11 comments:

Anonymous said...

haha paper harakahjadah tu buat CALIT taik ANJING terlekat kt tayar moto ja.. paper laknat!!

berlakon ckp baik konon..munafiq perangai puak2 dajjal PAS haram ni!!

headbomb said...

salam tuan saya dah linkkan blog tuan ke blog saya, harap bolehla juga menglinkan blog saya ke blog tuan.. sekian t kasih... kita gempur...

www.headbomb.blogspot.com

pisau kedah said...

ok dah link..terima kasih

Anonymous said...

Baca si AA tu maki Zulifli Yahaya yang ambik peduli kes MB Selangoq ada body gard yang makan gaji buta tu tgejut aku. Zul kaya dengan sapu duit Kerajaan PR buat iklan meghata-ghata, AA telan ayaq lioq n kna juai kreta baru ada duit.

Punah semua.

Kami dok kok bawah ni pun sama AA laaahh.... telan ayaq lioq, tengok Zulkifli Yhaya dah dekat jadi kaya raya daaahhh...

KOMANDO SIBER said...

adalah saya bloger kerdil dari negeri kedah sudah listkan blog tuan dalam list blog saya.

untuk si aa tu dia memang 'champion' dalam maki-memaki terutama dalam wall "peteri umno kedah' dan shahanim(n. ketua putri umno malaysia)

Anonymous said...

warta darulaman dah jadi akhbar pas kedah. kos tinggi dah jadi beban kerajaan pas kedah. dok letak di surau-surau, masjid,jabatan kerajaan orang buang merata tempat dan ada yg buat balut nasi lemak. lebih baik stop saja, buat rugi duit rakyat.

Brader Vo said...

Facebook dia tukar profile photo ... aku meluat betoi dgn perangai senior aku kat Jenan ni ...

Pakteh said...

Salam, Tahniah untuk Media Kedah Team. InsyaAllah Pakteh akan linkkan blog ni d blog Pakteh yang tak seberapa. Harap kita saling berkongsi idea

http://www.betoika.blogspot.com

Anonymous said...

Zul niiii nak bodek MB Kedah jeeee... PR tak penting. Anak haramjadah

talklessdomore said...

wush wuhs wuhs
http://www.centplay.com/affiliate/affiliate_900/

Anonymous said...

Zul yahya ni tak heran kat sapa dah aih.. Duit dia belambak. Dia sauk kiri kanan atas bawah. Gaji pegawai khas dia sapu 3k lebih, gaji pengarah media sampai bebelas ribu pun dia sauk, menteri besar incorporated(MBI) bayaq, tanpa ada sapa2 audit. Tu dia tak heran kat sapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog