pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, January 8, 2013

Gempar !!! Ayahnda TUN Mahathir Buat Blogger Pro Pakatan Haram Jadi GilaTerbaru, Ayahnda Tun Dr Mahathir dengan sinisnya mengkritik kebodohan DAP di dalam memainkan isu bahawa mereka melakukan kesilapan di dalam Pemilihan Jawatankuasa Pusat DAP ( CEC ) 
"Itu bukan silap ( DAP ) .Cara ( Pemilihan CEC ) itu betul tetapi apabila DAP mendapati tiada langsung pemimpin Melayu dalam DAP, dia ( DAP ) kata dia silap". 
"Tak kan lah begitu bodoh sekali  sehinggakan nak kira undi pun tak tahu !. Kalau dia (DAP) tak tahu kira undi, tak payah la jadi kerajaan"

Pisau Kedah yakin, pastinya blogger pencacai penjilat Pakatan Haram yang mahu menjilat DAP akan sakit hati dengan sindiran sinis yang cukup berbisa dari ayahnda Tun Dr Mahathir.

Walau pahit hendak di baca sindiran Ayahnda Tun Mahathir terhadap DAP, blogger penjilat Pakatan Haram terutamanya yang berminat menjilat DAP terpaksa la terima hakikat bahawa tindakan yang di lakukan DAP merupakan tindakan yang begitu bodoh apabila cuba mahu menutup tindakan rasist mereka di dalam pemilihan CEC dengan menggunakan alasan kesilapan di dalam pengiraan undi.

Setelah itu DAP dengan bangganya mengumumkan akan membuat pengiraan semula undi bagi pemilihan CEC dan keputusannya Zairil Khir Johari ( Tak ada darah keturunan Melayu ) telah terpilih menjadi salah seorang CEC demi mahu menutup tindakan rasist parti DAP.

Tindakan DAP membuat pengiraan undi semula ternyata telah mendedahkan kebodohan mereka apabila di sebalik pengiraan undi semula yang memihak kepada Zairil Khir Johari telah menyebabkan DAP kantoi menghilangkan 882 undi.
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog