pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, August 14, 2012

Video Panas !!! Kenapa Tok Guru Abdullah Sa'amah Mengharamkan Undi PAS Kedah ?Sesungguhnya Haram bagi kita menyokong sesiapa sahaja yang mahu meruntuhkan rumah Allah seperti apa yang cuba di lakukan PAS Kedah dengan mahu meruntuhkan Madrasah Salihiah bagi memberi laluan kepada pembinaan pusat membeli belah Aman Centrel kepunyaan Sonny Hoo.

Untuk pengetahuan semua. Tanah yang di dirikan Madrasah Salihiah berkenaan merupakan Tanah Wakaf Khas yang di wakafkan lebih dari 100 tahun yang lalu.

Sehingga ke hari ini Kerajaan Negeri Kedah di bawah pentadbiran PAS tetap mahu merobohkan Madrasah terbabit kerana tanah terbabit telah di jual kepada Sonny Hoo seorang kontraktor dan  pengiat kristian di Pulau Pinang.

Bayangkan sebidang tanah wakaf khas telah di jual kepada seorang pengiat kristian. Di mana maruah PAS yang mengatakan mereka memperjuangkan Islam ketika menjual tanah wakaf.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog