pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, August 29, 2012

Panas !!! Parasit PAS Putih Mata Setelah Dewan Ulama PAS Mempertahankan Ustaz Nasharudin Mat IsaNampaknya hari parasit Pas(Anwarinas) mendapat tamparan yang cukup hebat buat kali pertamanya Dewan Ulama tidak mendengar dan mengikut arahan parasit pas agar melucutkan keahlian Ustaz Nasharuddin Mat Isa yang dilihat memberi kenyataan benar demi Islam.

Hayat politik Nasharudin Mat Isa yang sebelum ini kelam selepas ditekan hebat golongan 'Anwarinas' kini sedikit 'bercahaya' apabila Ketua Dewan Ulama Pas, Datuk Harun Taib menegaskan bekas Timbalan Presiden Pas itu masih relevan.

Ia merupakan sokongan terbuka pertama yang diterima Nasharudin daripada pucuk pimpinan Pas selepas banyak pihak dalam parti itu termasuk Presiden, Datuk Seri Abdul Hadi Awang sendiri mengambil pendirian seolah-olah Ahli Parlimen Bachok tersebut sudah tidak penting.

"Saya sudah cakap dari dulu lagi, Nasharudin masih relevan. Beliau bekas Timbalan Presiden dan meskipun tidak terpilih pada muktamar lalu, Nasharudin masih mampu menyumbang kepada perjuangan Pas," katanya Haron Din.

Berbeza dengan parasit pas seperti Khalid Samad, Salahuddin Ayub, Dr Zulkifli mereka ini tidak peduli tentang Islam matlamat mereka hanya untuk menjatuhkan UMNO dan seterusnya berkuasa di Putrajaya.

Contohnya Khalid samad lebih suka mempertahankan gereja daripada institusi Agama Islam sehinggakan menjadikan JAIS sebagai musuhnya setelah JAIS menyerbu gereja DUMC. - Sg.Rapat

Dengan pendirian Timbalan Musyidul Am dan Dewan Ulama membuatkan Parasit Pas tidur tak lena.

Syabas kerana masih ada orang yang benar-benar memperjuangkan Islam di dalam Pas!! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog