pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, May 2, 2012

Panas!!! Video Polis bertindak zalim telah tersebar...Zalim betul Polis Di Raja Malaysia


Ternyata kezaliman bagi manusia yang beruniform Biru seperti di dalam video di atas,manusia ini yang di gelar perserta BERSIH sebagai anjing,di gelar sebagai babi seperti gambar di bawah iniMohd Ashri ini merupakan seorang guru yang makan gaji dengan Kerajaan Malaysia.untuk mengetahui lebih lanjut ceritanya sila klik sini,,


Apakah yang di lakukan pihak polis di dalam video berkenaan sehingga di gelar Babi,apakah hak seseorang itu menyamakan Manusia ciptaan sempurna Allah S.W.T dengan binatang yang begitu hina?

1 comment:

Anonymous said...

mereka bercakap berkenaan hak tapi terlupakan tanggungjawab. mereka tak tau hak yang mereka lakukan itu mestilah dibendung dengan undang undang. mematuhi undang undang adalah tanggungjawab bersama agar negara sentiasa didalam keadaan baik, teratur dan berdisiplin.

mereka mereka itu fikirkan bila dikatakan hak maknanya mereka bebas melakukan apa saja dan bercakap apa saja. kalau itulah prinsip hidup mereka, patutlah mereka mereka ni bertindak saperti haiwan ganas dan tidak mengambil tau hak orang lain yang inginkan kedamaian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog