pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, May 10, 2012

Pehhh hebat..Husam Jamnapari,Naib Presiden PAS yang bengap kata Pakatan Haram,pakatan yang sopan dan berakhlak


Pisau Kedah hairan juga,kenapa PAS memiliki Naib Presiden yang tahap bengap teruk sangat?..apakah memang PAS suka kepada orang yang sangat bengap?


Kenyataan baru Naib Presiden PAS,Husam Jamnapari telah menunjukan kebengapan otak Naib presiden PAS ini.bagi Naib Presiden PAS yang bengap mengatakan orang lain tidak layak mengeluarkan pendapat kerana tidak mempunyai pengetahuan tentang Islam,bagi Naib Presiden bengap tu merasakan hanya Nik Aziz yang mempunyai pengetahuan tentang Islam.


Satu lagi Kenyataan Naib Presiden PAS bengap ni yang mengelikan hati Pisau Kedah adalah "Pakatan Rakyat lebih berpegang pada konsep kesopanan dan akhlak"..hahahaha nak gelak dulu bila Husam Jamnapari kata Pakatan haram berpegang konsep kesopanan dan berakhlak...ish,ish,ish..pukul polis dalam BERSHIT itu adalah cara sopan Pakatan Haram,merosakan harta awam dan harta kerajaan adalah cara berakhlak Pakatan Haram..


Berakhlak la bila pemimpin yang menderhakai ibunya?berakhlak la bila mengajak segelintir rakyat ke arah merosakan ke amanan Malaysia?Berakhlak la bila menyokong dan mengikut cakap orang yang rosak akhlaknya??


Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa menyifatkan tindakan bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Rahim Noor yang menggambarkan Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat sebagai ‘bapa kafir’ mempunyai unsur dendam.
Malahan kata Husam, Rahim tidak layak mengeluarkan pendapat tentang Islam kerana tidak mempunyai pengetahuan mengenai hal ehwal agama. 
“Kita dalam Pakatan Rakyat lebih berpegang kepada konsep kesopanan dan akhlak. Cara kita bertindak balas adalah dengan cara yang boleh diterima masyarakat,” kata beliau pada sidang media di JKR 10 di sini, semalam.SINAR


Mungkin gambar di bawah ini menunjukan Pakatan Haram berakhlak dan sopan,,
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog