pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, July 24, 2012

Video Panas !!! Pengakuan hubungan Farid Ismeth dan DS Rosmah @NajibRazakDS Rosmah isteri kepada Perdana Menteri Malaysia, Najib Razak hebat di fitnah pembangkang kerana mereka mengangap DS Rosmah merupakan kelemahan bagi YAB DS Najib Razak di dalam mentadbir Malaysia.

Sejak akhir-akhir ini di khabarkan skrip lama fitnah pembangkang mula di dendangkan kembali apabila menuduh DS Rosmah pernah mempunyai hubungan dengan penyampai berita yang cukup terkenal, Farid Ismeth.

Namun fitnah itu di sangkal sendiri oleh Farid Ismeth melalui video di bawah ini


Sekarang sudah sah cerita yang di bawa segelintir pembangkang yang merasa benci kepada DS Rosmah hanyalah satu cerita fitnah semata-mata yang cuba di ada-adakan untuk memperburukan isteri Perdana Menteri.

Akibat fitnah yang di taburkan telah memberi tekanan kepada Farid Ismeth dan keluarga yang mengakui langsung tidak pernah mempunyai hubungan suami isteri dengan DS Rosmah malahan Farid Ismeth mengakui tidak pernah berhadapan secara peribadi dengan DS Rosmah.
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog