pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, July 17, 2012

Panas !!! Lidah rasmi PAS takut penangan Datuk Siti Nurhaliza di Kelantan.

Dalam artikel Harakah apabila menyalahkan UMNO Kelantan apabila mengundang Datuk Siti Nurhaliza menyampaikan persembahan terbuka kerana menghidupkan kembali program hiburan, ternyata penulisan yang seberat sebelah apabila menyalahkan UMNO.
Sekiranya kita lihat sikap PAS lagi teruk menghidupkan hiburan dengan mengunakan artis melalak dengan alunan petikan gitar  di dalam Masjid di hadapan jemaah masjid apakah ini langsung tak di ambil kisah ?


selain itu dalam artikel itu juga di tulis:-
 " Ketua Unit Dakwah Halaqat, Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kelantan, Abdullah Abdul Razak berkata, Umno sudah mempamerkan sikap sebenar menghidupkan kembali program hiburan sebelum menang dalam pilihan raya.

Katanya, kalau Umno memerintah Kelantan, hampir pasti program maksiat dan segala bentuk perlanggaran hukum agama yang dimansuhkan kerajaan PAS dihidupkan kembali."


Cuba kita lihat pulak apa yang terjadi pada anak muda Kelantan di dalam perlawanan bola sepak Kelantan dan Sime Darby  (Gambar yang di ambil di sini ) baru-baru ini

 

Pehhh hebat gila pentadbiran Islamik PAS Kelantan dengan anak muda yang bercium mulut tanpa segan silu. 


UMNO/BN ka yang perintah Kelantan ketika ini ?

Tak cukup lagi ka? mai sini Pisau Kedah nak tunjuk video yang menunjukan bertapa islamiknya muslimah PAS


Bertapa bersopan santunnya Muslimah PAS meraikan pembebasan Anwar dalam kes liwat pada awal tahun ini. (09/01/2012) . Tanpa rasa segan silu melalak dan menjerita di khalayak ramai bagai dah hilang akal..

Apakah nak salah UMNO/BN juga ka bila Muslimah PAS tergedik-gedik sehingga hilang maruah keperibadian.


Pisau Kedah :-

Wal Haram bagi mu, Wal halal bagi ku... itu lah PAS FOR ALL . 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog