pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, December 6, 2012

Panas !!! Cerita Sebenar Di Sebalik Pergaduhan Berdarah Yang Berlaku Di Gombak
SEBENARNYA aku dah malas nak bukak satu per satu aib orang pakatan ni yang cuba nak menegakkan batang sendiri. Aku pun dah naik meluat bilamana Pemuda UMNO Gombak terus dipersalahkan berhubung insiden berdarah malam semalam yang FRU dan Polis terpaksa datang meleraikan pergaduhan.

Cerita yang betul sebab aku ada memang ada kat tempat kejadian dan aku bersama orang-orang dalam pakatan masa pergaduhan tercetus. Siapa nak sangkal, silakan bersama bukti dan saksi.

Mamat kat atas tu memang aku perasan semasa pergaduhan atau adegan tolak menolak antara penyokong UMNO Gombak dan puak pakatan. Tapi aku terlupa nak tanya nama dia sebab tengok muka pun dah poyo semacam, konon berlagak alim tapi mulut boleh tahan kurang ajar. Sumpah seranah meluncur laju je dari mulut mamat ni.

Straight to the point. Semasa pergaduhan ini berlaku mamat kat atas ni la yang paling berani dan lantang hingga sanggup ke depan untuk berhadapan dengan penyokong UMNO yang ada. Semasa adegan tolak-menolak berlaku, ada seorang lagi mamat dari puak pakatan yang bawa pisau yang aku yakin baru sahaja dibeli di gerai kecil yang ada di tepi jalan.

Akibat dari rusuhan kecil yang tak dapat dikawal, pisau yang dibawa oleh mamat tadi terkena pada lengan mamat kopiah putih ni. DAN BUKAN PEMUDA UMNO YANG TIKAM. Kawan sendiri TERtikam kawan. Bagi nak menutup kemaluan dan kekacauan jadi dituduhnya Pemuda UMNO yang tikam mamat kopiah putih tu.

Apa lagi, hebohlah seantero dunia yang mengatakan UMNO zalim nak tikam orang Melayu sendiri. Padahal kawan sendiri yang main pisau dari belakang. 

Senang betul puak pakatan ni nak buat fitnah bagi menunjukkan yang UMNO ni jahat. Tikam kawan sendiri SALAH UMNO! Tibai bontot jantan SALAH UMNO! Main ChinaDoll pun SALAH UMNO!

Insaflah wahai puak pakatan......

Sumber :- Jawa Bernam
Pisau Kedah :-

Aku nak tergelak la apabila puak pakatan haram menuduh Pemuda UMNO Gombak yang tikam mamat poyo tu.

Menurut sumber sahabat Pisau kedah, apa yang di perkatakan blogger Jawa Bernam adalah benar. Puak Pakatan Haram hanya mereka-rekakan cerita untuk menunjukan bahawa pemuda UMNO samseng.

Tikaman dari belakang tu adalah di sebabkan sahabat pakatan haram mamat poyo tu tertikam ketika sedang berasak-asak di antara pemuda Pakatan Haram dan Pemuda UMNO Gombak.


2 comments:

Anonymous said...

aik aku tgk mamat pkai helmet tu bukan member dia pon..ke k0 yg kencing nih??

Anonymous said...

orng di atas....ko thu lak bdak pkai helmet 2 kwan die ke x...ko cek detail ke....ke ko ade mse mnde 2 terjadi...klu die kencing meh la ko cerita perkara yng xkencing...jngan berak lak ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog