pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, December 8, 2012

Eksklusif !!! Program Jelajah Khatan Sempena Musim Cuti SekolahMengambil kesempatan musim cuti sekolah, Pemuda UMNO bahagia Merbok telah mengadakan satu program Jelajah Khatan Peringkat Parlimen Merbok untuk golongan yang kurang berkemampuan di Zon Semeling.

Di peringkat zon Semeling, Kampung Pematang Samak telah di pilih Pemuda UMNO Merbok untuk mengadakan program Jelajah Khatan tersebut kelmarin.

Menurut Shaiful Hazizy, Ketua Pemuda UMNO Merbok. Program Jelajah Khatan ini akan di lakukan di setiap zon-zon kawasan Parlimen Merbok dan selepas ini iaitu pada 15 hb November, Pemuda UMNO Merbok akan mengadakan di Zon Bukit Selambau.

Selain dari menyediakan dokor yang di iktiraf Kementerian Kesihatan untuk berkhatan, Pemuda UMNO Merbok juga akan mengadakan kenduri kesyukuran di setiap tempat program berkenaan di jalankan.bagi memeriahkan lagi program Jelajah Khatan peringkat Parlimen Merbok.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog