pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, November 12, 2012

Panas !!! Aktress Anne Ngasri Pilih Jejaka Dari UMNO Untuk Mengisi Ruang Di HatiSelepas drama percintaan yang tidak kesampaian dengan Aliff Aziz, nampaknya kekosongan hati aktress ini sudah pun terisi selepas sah bergelar tunangan orang.

Hari ini Anne Ngasri sah bergelar tunangan kepada seorang ahli politik berstatus duda yang identiti'nya masih di"rahsiakan. Namun, ianya telah di bongkar oleh blog kulaan Niring. Jejakan pilihanya ialah Setiausaha Kerja Pemuda UMNO Malaysia, Mohd. Sumali Reduan.

"Bagaimanapun, majlis pertunangan ini diadakan membabitkan ahli keluarga kami sahaja, cukuplah orang tahu, saya sudah bergelar tunangan orang," ujar Anne Ngasri.

"Kalau tiada aral, Disember 2012 ini menjadi pilihan kami untuk nikah," tambah beliau yang bertunang di kediaman keluarga Anne Ngasri di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

"Dia bukan suami orang dan paling penting keluarga merestui hubungan ini," ujar beliau lagi. Tahniah buat Anne Ngasri juga pasangan, semoga berbahagia hendaknya.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog