pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, November 13, 2012

Gempar !!! Pemimpin Akar Umbi PAS Di Kedah Cuba Mencabul Isteri Orang

Gambar Hiasan 

Apa yang Pisau Kedah nak sampaikan ini pasti puak PAS akan mengatakan ianya hanyalah satu fitnah yang cuba di ada-adakan kepada mereka, sedangkan perkara yang cuba di sampaikan ini adalah kisah sebenar di sebalik kelakuan buruk seorang Majlis Keselamatan Kampung (MKK) PAS di satu perkampungan Kupang, Baling, Kedah.Kisahnya berlaku dua minggu lepas. Biasala orang Pas ni memang tak dapat dipisahkan dengan cerita seks-seks ni. Mungkin puak Pas ni terpengaruh dengan iklan-iklan ubat kuat yang bersepah-sepah kat dalam harakah tu.

Kisahnya macam ni, seorang MKK Pas di sebuah kampung dalam daerah Baling, dia yang berumur lingkungan 70an. Disyaki cuba mencabul isteri orang.

Perbuatan terkutuk itu dilakukan di hadapan sebuah masjid. Apabila dia dikatakan cuba memeluk isteri orang itu dengan sengaja.

MKK ni dulu memang terkenal dengan romeo kampung. Zaman mudanya dulu memang habis semua anak dara dan bini orang disapunya. Namun setelah berumur, mungkin orang kampung fikir dia dah insaf lalu diangkat menjadi AJK masjid.

Dia juga selalu dibenarkan beri tazkirah kepada orang kampung. Kerana dia juga orang kuat masjid dikampung berkenaan.

Namun selepas peristiwa tersebut, dia tidak lagi dibenarkan untuk memberi takzirah. Malah dia dimarahi oleh S/U Pas kawasan tersebut supaya menjaga diri.

Cerita ini masih lagi menjadi cerita dalam kain dikalangan orang Pas. Kiranya mereka mengawal cerita ini dari tersebar. Takutlah, cerita MKK Pas mencabul isteri orang tersebar. Kalau tersebar, apa mereka nak jawab dengan orang atas? ye tak?

Tapi rasanya lepas ni memang ia akan tersebar jauh. Jawabla dengan ketua masing-masing.

Cerita buruk yang mendatangkan mudarat memang tak elok disimpan. Kalau disimpan, orang takkan tahu apa kejadian sebenar yang berlaku.

Moral cerita ni ialah, berhati-hati dengan orang Pas walaupun mereka tua, namun kegatalan mereka tidak pernah berkurang. Islam hanya topeng, bini orang pun depa nak sapu, Teruk betui puak ni!

Sumber :-Kedah Ke KL

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog