pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, January 7, 2012

Panas!!!! Papa Gomo ( Blogger Pro BN ) hantam Dr Novandri ( Blogger Pro BN )

"Dr Novandri di hantam Papa Gomo''
(Papa Gomo kata Dr Novandri nakal sikit sebab kantoikan blogger pakatan haram)

Baby Face  muka blogger pakatan haram yang terkantoi dengan Dr Novandri
(Zainulfaqar Blogger Pencacai Anwar Ibrahim)

Video terkantoinya Blogger Pakatan Haram dengan Dr Novandri

Dengan sindiran Papa Gomo terhadap Dr Novandri,kenapa sindiran itu macam terjatuhnya najis ke muka Zainulfaqah??eee,ee,,busuknya sampai kehati Zainulfaqah berbau busuk.,eee,,e,e,ee najis,,najis...

Papa Gomo pun janganlah nakal sanggat minta Blogger Pro BN sebarkan Video Blogger Pakatan Haram terkantoi,,sekarang Pisau Kedah pun terikut-ikut jadi nakal sama sebarkan video terkantoinya Blogger yang baby face tu,,tak terlintas sikit Pisau Kedah nak  jadi nakal terhadap Zainulfaqah tu,( memang dalam hati  Pisau Kedah tak terlintas sikit nak jadi nakal terhadap Zainulfaqah tapi terlintas banyak nak jadi nakal nak sebarkan video terkantoinya Blogger Pakatan Haram )

Dr Novandri pun jangan la tanya Blogger pakatan Haram tu soalan maut,,kesian dia terpaksa spin kebodohan dia sendiri,,sehinggakan anak cina tu terpaksa cakap merapu nak cover balik kebodohan blogger pakatan haram tu ...la ni Dr Novandri tengok apa dah terjadi???,dah tak tau tang mana blogger pakatan haram tu nak letak muka kat Malaysia ni.,

Zainulfaqah....padan muka hang!!!,,lain kali berfikir menggunakan kepala otak,,jangan fikir menggunakan kepala lutut,,hang inggat senang ka budak mahasiswa berdemo jadi beruk panjat pintu pagar UPSI tu,,kalau beruk tengok depa panjat pintu pagar UPSI tu pun beruk tak ngaku adik beradik tau!!!..tiba-tiba hang boleh kantoikan mahasewel....opppsss silap mahasiswa dengan hujah yang di beri hang terhadap Dr Novandri,,


Tapi hakikatnya memang Dr Novandri terbaik!!!,,terkancing gigi blogger mangkuk ayun tu nak jawap..tu baru sikit aja pukulan Dr Novandri,,sedarlah mahasiswa yang lain jangan jadi mahasewel macam mahasiswa yang berdemo depan UPSI tu,terok bebenor perangai mahasewel yang berdemo tu yang terikut sanggat dengan hasutan Pakatan Haram







4 comments:

Anonymous said...

Saya bekas penuntut luar negeri..pernah lihat polis london belasah student sampai jadi lempeng..tapi di Malaysia PDRM adalah polis paling baik dalam dunia..tiada yg sebaik PDRM.

PAPA GOMO said...

terbaik.. hebat tajuk kau... mantap ha ha ha

pisau kedah said...

hahahah,,,Terima Kasih PG

Anonymous said...

nenek cina tu cakap nak bincang pasal polis telah menyalahgunakan kuasa. tu mahasewel2 tu tak salahgunakan hak dia ke?

bengap punya mahasewel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog