pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, January 9, 2012

Bertapa bodohnya orang melayu / islam di mata bangsa asing

Anda Lihat bertapa kejamnya orang melayu kepada bangsanya sendiri,,orang islam terhadap sesama islam!!!!!!La ni puas hati la hampa ahli-ahli Pakatan Haram??? kerana seorang saja melayu sanggup memaki sesama melayu,islam memaki sesama islam,,sedangkan Allah S.W.T lebih mengetahui segalanya,,

Ini lah sikap yang di katakan TUN Mahathir Melayu sudah lupa,,lupa siapa dia itu Anwar Ibrahim,,lupakah anda siapa orang Melayu yang menentang ketuanan Melayu???

Keadaan macam ni lah yang di kehendaki Anwar Ibrahim dan DAP,,Berlenang Air Mata bila menghayati video ini,,bangsa ku sudah hilang arah tujuannya,,bangsa ku sudah hilang pedoman hidup,bangsa ku kian berpecah,bangsa ku sudah hilang maruah..Bila Bangsa ku begini,,begitu juga la pegangan Agama Bangsa ku,,Nik Aziz boleh bertepok tanggan,,Hadi Awang boleh tersenyum la,,Anwar boleh la bersorak....Lim Kit Siang boleh tumpang tepuk tangan untuk Melayu dan juga Islam2 comments:

Anonymous said...

http://liveradio.super-resources.com/axn-indonesia/ <<-- layan AXN Online secara percuma tanpa perlu langgan astro.

Anonymous said...

Polis bagus buat kerja sekarang ni tak perlu masuk campur, manusia-manusia ni ada otak tak bodoh macam lembu. Tetapi sekali pandang penyokong Anwar ni sebiji macam lembu kat kandang ..hahahah betapa bodoh diaorang ni kau orang ramai tetapi seorang pun koarang tak berani belasah budak 2 baju kuning tu. jerit dari jauh berani la sebiji macam lembu.. sebenarnya kau orang masing sayangkan sesama insan tetapi hanya kerana satu setan saja korang jadi macam ni. Kesian tengok tapi nak buat macam mana dah korang pilih jadi macam tu.. belajarlah jadi umat Islam yang baik tak perlu jerit2 cakap elok2 runding buat deal selesai la masalah bukan tak pernah buat sebelum ni saja nak tunjuk hero depan kamera kalau kauorang nak berhimpun minta kebebasan tetapi dalam masa yang sama menyekat kebebasan orang kerana tidak menepati citarasa korang. inilah dipanggil lembu. Apa pun koarang dah buat yang terbaik...kubur lain2 dosa lain2 amal ibadah lain..sendiri mau ingat la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog