pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Wednesday, March 28, 2012

Video panas!!! BN di malukan PAS Kedah??

KERAJAAN BARISAN NASIONAL telah melulus sebanyak lebih daripada rm500 JUTA untuk menaik taraf dan membaiki 4 buah masjid di Dun Pedu dalam Parlimen Padang Terap. Sedangkan kerajaan negeri Kedah yang di tabir oleh regim Pas sedang cuba mahu merobohkan madrasah Salihiah. BN buat Masjid dan Surau.Pas pulak pulun nak peruntuh Masjid dan surau.

INGAT PAS INGAT ROBOH SURAU!!! INGAT BN INGAT KEBAJIKAN!!!

Pisau Kedah:-

Geng peniaga-peniaga Padang Terap kata,Ahli Parlimen Padang Terap ni berpenyakit,penyakit YB Demam,penyakit YB demam ni di kesan peniaga-peniaga berkenaan setelah YB berkenaan memberi alasan YB Demam setelah peniaga-peniaga berkenaan meminta pertolongan YB berkenaan menyelesaikan permasalahan mereka dengan Majlis Daerah Padang Terap berkaitan isu penutupan tapak niaga Pekan Natt Naka.

Peniaga Pekan Natt kata,mereka hairan dengan YB demam ni,,bila minta tolong,,YB berkenaan kata demam.tapi hari yang sama bila terserempak di rumah kenduri,,,( Pssst...)orang kata,kalau demam ni akan menyebabkan kurang selera makan,,tapi geng peniaga-peniaga nampak baik punya selera YB Demam melantak nasi kenduri..pelik betul la demam yang di hadapi Ahli Parlimen Padang Terap ni.

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog