pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, March 16, 2012

Bakal Calon Pas RAYUAN Duit BR1M!!
Bakal Calon Pas RAYUAN Duit BR1M!!

Wah!!! Ini satu cerita menarik ni. Macam mana dia nak jadi ADUN kalau dia sendiri pun mintak bantuan dari pihak Kerajaan?

Ni kisah seorang Yang DiPertua PAS Kawasan di sebuah daerah di Negeri Pahang ni. Dia pernah mohon Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M).

Tapi, permohonan dia ditolak kerana tak cukup maklumat. Tinggal lagi, dia telah merayu untuk mendapatkan bantuan tersebut. Dan ianya diluluskan oleh Kerajaan. Ini suratnya:

Klik Untuk Besarkan Imej
Nampak sangat la yang dia sendiri pun memang tak layak nak jadi pemimpin sebab dia sendiri kurang berkemampuan. Jadi, macam mana dia nak membantu rakyat nanti?

Itu dah satu hal. Satu lagi, dia tak malu ke dengan pemimpin PAS lain yang mengatakan duit Bantuan Rakyat 1Malaysia ni Haram untuk digunakan?

Kalau dah tau Haram, menda jadahnya pulak Yang DiPertua PAS ni nak mintak bantuan tersebut? Kalau dah tau Haram, baik tak payah mintak langsung!!!

Inilah sikap dan sifat munafik yang ditonjolkan oleh puak - puak Pakatan Pembangkang ni sebenarnya. Depan dia kutuk 'kaw - kaw'. Tapi kat belakang, dia ambik jugak!!! Dasar orang tak tau malu. Lagi dia ada hati nak jadi pemimpin? Ceit!!! Pigidah!!!

Semut Hitam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog