pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, March 13, 2012

Panas!!! Pendedahan Bekas Ketua Dewan Pemuda Pas atau Anak Muda Benci Anwar (AMBA) Pulau Pinang,"siapa itu Anwar Ibrahim"

‘Orang Itu’ Dalang Liberal Di Malaysia

Published by AIDC on March 12, 2012

http://www.anwaraidc.com/?p=22579

AIDCNews – 12/03/12 – Ustaz Mohd Hafiz Mohd Noordin, bekas Ketua Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang menimbulkan satu persoalan, siapakah tokoh liberal di Malaysia yang sedang menaungi program kerosakan Islam masa kini.Ketika membandingkan liberalisme Islam di Indonesia, Hafiz bertanya, “Di Malaysia ada atau tidak ?”.

Selanjutnya, Hafiz memberi satu analogi.“Tuan-tuan ingat tak pilihan (kecil) Permatang Pauh..Ada seorang tokoh Indonesia (yang) pernah mewakili Nahdatul Ulama..Nahdatul Ulama juga sudah diliberalkan oleh Barat.“Dia (tokoh Indonesia itu) datang ke Permatang Pauh..saya heran..bekas Presiden Indonesia..dia datang ke Permatang Pauh.“Dia siapa ? Abdurrahman Wahid..Gus Dur..Gus Dur tuan-tuan..paling kuat berpegang dengan fahaman liberal..dia berkawan dengan Wakil Rakyat (Ahli Parlimen) Permatang Pauh..”, katanya.

Pisau Kedah :-

PAS sanggup biarkan puak-puak ANWARINAS berada di dalam PAS.Puak Anwarinas di dalam PAS sanggup kehilangan beribu pengundi dari kehilangan pengaruh Anwar di dalam PAS.betapa bodohnya sesetenggah pemimpin PAS

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog