pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, March 12, 2012

Panas!!! pendedahan peguam Badan Bertindak Madrasah Salihiah menerima suapan dari GLC milik Kerajaan Negeri Kedah

Peguam yang mewakili Badan Bertindak Selamatkan Madrasah Salihiah di percayai menerima wang sejumlah  RM 60,000 dari satu syarikat GLC milik Kerajaan Negeri Kedah,untuk menarik dari dari menjadi peguam bagi pihak Badan Bertindak Madrasah Salihiah.Padi Jantan,blogger yang bersama-sama Badan Bertindak Madrasah mempunyai huraian di sebalik peguam yang di percayai menerima suapan.

Padi Jantan :-

Gambar di atas mampu menterjemahkan keadaan sebenar yang sedang PANAS di perkatakan pada ketika ini. Ahmad Rusydi Bin Md Nor TELAH MENERIMA SEJUMLAH lebih/kurang RM 60,000 daripada Jahubar Sathik Managing Director Bina Darul Aman Berhad (BDB) sebuah GLC Kerajaan Negeri Kedah beberapa hari yang lalu.

Tindakan BEKAS PEGUAM Madrasah Salihiah ini menerima sejumlah wang tersebut berjaya dirakamkan oleh beberapa camera blogger yang sedang mengawasi pergerakan beliau semasa mengendalikan kes "Tanah Wakaf Khas (HAK MUTLAK Islam) Madrasah Salihiah".

Apa yang perlu rakyat perhatikan dan menilai disini ialah BUKAN PEGUAM berkenaan. Rakyat perlu menilaikan bertapa Lakhnatnya pemerentah kerajaan negeri Kedah di bawah pentadbiran PAS yang sanggup berusahasa memastikan HAK MUTLAK Umat Islam ini BERJAYA DI PINDAH MILIKNYA kepada BUKAN ISLAM dalam kes Saman Injunksi "Tanah Wakaf Khas Madrasah Salihiah".

padijantan.blogspot.com/2012/03/lawyer-of-year-ahmad-rusydi-bin-md-nor.html?m=1

Pisau Kedah :-

kalau benar dakwaan ini pihak SPRM harus menyiasat peguam berkenaan yang di katakan menerima suapan.

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Anonymous said...

Nampak sangat bohong. aku masak sangat pasal kes lawyer tarik diri ni. 20 tahun aku keje pejabat lawyer. Dulu bos aku kadang-kadang sebulan sampai dua tiga kali tarik diri sebab client tak bayar. Gila punya keje kalau tak bayar, dengan gaji kami semua sangkut nanti. Tapi client melayu ni kalau pi kat lawyer cina dan india laju je diaorang bayar,memang sial betul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog