pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, March 23, 2012

Panas!!! Mahasiswa Boikot program YAB Perdana Menteri Malaysia???sumber :-klik sini


Kerusi kosong di Program PM? Sebenarnya foto ini dirakam selepas tamatnya majlis pelancaran Yayasan Sukarelawan Siswa di UiTM Shah Alam semalam. Bergema UiTM Shah Alam dengan laungan "We Love PM!", "Keranamu PM!" dan "1Malaysia!" oleh 10,000 mahasiswa dari seluruh IPTA di Malaysia ketika Majlis Perlancaran Yayasan Sukarelawan Siswa dan amanat PM bersama warga kampus malam tadi.

Sambutan luar biasa dan sokongan padu yang ditunjukkan oleh mahasiswa dari pelbagai IPTA kepada DS Najib Tun Razak malam tadi jelas membuktikan bahawa dakwaan pelajar pro-pembangkang kononnya anak muda hari ini menolak kepimpinan DS Najib Tun Razak hanyalah omong kosong yang disokong oleh MINORITI pelajar yang sudah diresapi oleh fahaman politik pembangkang.

Malah dalam ucapan sebelum melancarkan Yayasan Sukarelawan Siswa juga PM DS Najib Tun Razak turut merakaman penghargaan di atas sokongan yang diberikan oleh MAJORITI mahasiswa. 

"Jika 100 orang pelajar turunkan bendera tempoh hari tidak bersama saya, di sini ada 10,000 orang bersama saya" inilah ungkapan yang diluahkan oleh DS Najib Tun Razak ketika menyampaikan ucapan. - artikel dari blog DOUBLE Y . Saksikan foto-foto menarik dibawah! Video PM Tergamam Melihat Kehadiran Siswa di bawah!


KLIK PADA FOTO UNTUK LIHAT LEBIH JELAS!

sepanjang-panjang khemah itu la sepenuh-penuhnya para siswa ini mengisi
tempat duduk hinggakan ada yang duduk di atas jalan menanti ketibaan YAB PM.

antara gelagat warga kampus

Para siswa dan siswi berkumpul di hadapan dewan untuk menyambut ketibaan  YAB PMKetibaan YAB PM disambut dengan barisan panjang para siswa sepanjang jalan ke dewan

antara FOTO yang paling mahal!


Para VIP tiba di dalam dewan

kehadiran yang luar biasa mengejutkan PM!1 comment:

Anonymous said...

Semua siswa siswi kena beli beb...ha..ha..ha...tak caya tanya itu hud..hud...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog