pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, March 29, 2012

Panas!!! PAS Baling bakal di kuburkan oleh orang PAS sendiri
Sambutan dingin diterima oleh kempimpinan DEWAN PEMUDA PAS BALING. Apabila CERAMAH PENTAS PEMUDA di BOIKOT oleh penyokong PAS Kampung Bukit Iboi, Kupang, Di kalangan ahli PAS Kampung Bukit Iboi, mereka menyatakan kurang senang dengan kepimpinan PEMUDA PAS KAWASAN yang telah menolak kepimpinan ulama (merujuk kepada Ustaz Taib) yang telah ditamatkan riwayat politiknya oleh geng-geng PEMUDA PAS sendiri.

Ini dapat di tafsirkan apabila ceramah PAS lewat 1 jam dari jadual asal. Sedangkan penceramah telah pun bersedia seawal jam 9.00 mlm. Macam ceramah pun nampak macam majlis sambutan hari jadi saja aku tengok…. Kalau nak dibandingkan dengan kenduri arwah,  lagi ramai kenduri arwah kot. 

PENCERAMAHNYA MERUPAKAN ORANG KUAT ( IR PHARORAZI ) BAKAL MB KEDAH & SALAH SEORANG BAKAL calon ADUN KUPANG. BAKAL CALON TU BERJAWATAN PENDIDIK DI SEKOLAH KERAJAAN. RASANYA SEBAB ITU KOT CERAMAH TU TAKDAK ORANG NAK DENGAR. SEBAB DIA TAK POPULAR. KESIANNNNNNNN MACAMANA LA BOLEH JADI LAGU NI, 50 orang je. tu pun termasuk peniaga…SEDANGKAN CERAMAH TU DITEMPAT YB JOHARI, ADUN PAS KUPANG.


Sambung baca di blog Kamera Kupang

1 comment:

Anonymous said...

banyak bendera dari org.... hebatt..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog