pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, March 1, 2012

Panas!!! apakah CCTV akan di fatwakan PAS haram???

Dakwaan Samseng 20 orang pukul Badrolamin Hanya Satu Pembohongan -Suami Watiwani,

Dakwaan Badrolamin kononnya dia dipukul oleh samseng seramai 20 orang hanyalah satu pembohongan untuk mengelakkan dia daripada didakwa berkhalwat.Buktinya apabila JAIP mengambil dan memeraiksa CCTV yang dipasang oleh pihak pengurusan hotel Swiss Garden mendapati tidak ada kelibat 20 orang samseng seperti yang didakwa oleh Badrolamin.

Menurut suami Watiwani dia tidak pernah membawa orang untuk memukul Badrolamin sebaliknya dia merayu agar Badrolamin 'memulangkan' isteri dan anaknya yang berumur 3 tahun supaya dapat dibawa pulang dengan selamat.

Malangnya rayuannya tidak diendahkan oleh Badrolamin yang 'menyimpan' isteri dan anaknya dalam bilik hotel yang disewanya.Lalu beliau menghubungi pihak penguatkuasan JAIP untuk membuat tindakan lanjut.

Menurut suami Wati yang berumur 28 tahun isteri sengaja membawa anaknya yang berumur 3 tahun bersama ke dalam bilik Badrolamin supaya mengelakkan daripada disyaki berkhalwat.

Beliau hadir pada kira-kira pukul 3 petang memberi keterangan kepada pihak JAIP kesal dengan dakwaan Badrolamin kononnya dia menyiksa isterinya, oleh itu isterinya datang berjumpa dengan Badrolamin untuk meminta bantuan.

Dakwaan suami Wati lagi, kenapa harus membuat perjalanan yang sejauh 120km untuk meminta bantuan sedangkan di Rompin mempuanyai tempat untuk dia meminta bantuan.

Saya syak isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan Badrolamin sejak 6 bulan yang lepas, sebab itu saya mengekorinya ke Kuantan dan seterusnya ke hotel Swiss Garden.

Pisau Kedah

Semasa Video Anwar berlakon dalam cerita China Doll Hadi Awang kata video Anwar hanyalah besi yang tak boleh di jadikan bukti,,lepas ni mungkin CCTV yang menjadi bukti kes khalwat Ostaz Khalwat pulak akan di katakan haram demi kepentingan politik bersama..silap tak silap puak pencacai akan kata,CCTV kat dalam hotel tu UMNO yang punya konspirasi,jadi dalang suruh CCTV  rakam gambar pesekitaran Hotel untuk menjatuhkan Ostaz Khalwat..

Video CCTV bukti kes jenayah-jenayah di malaysia merupakan konspirasi juga yang di lakukan UMNO..pengharaman CCTV harus di lakukan Pakatan Haram,,ulama-ulama PAS sepatutnya kena keluarkan fatwa CCTV haram di gunakan

Suharam dan majlis peguam terutamanya Puteri Balqis Pas (Ambiga) kena main peranan untuk membuat bantahan kerana melanggar hak asasi penyamun dan penyangak.kerana kebebasan penyamun dan penyangak terbatas di atas konspirasi UMNO.

Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Anonymous said...

Lain kali jika rumah mereka kena rompak macam rumah atis gedik tu atau rumah bad-rul atau anwar atau kepala mereka kena ketok dengan perompak kita kena biarkan sebab itu semua menghalang hak asasi manusia dan keselesaan perompak menjalankan tugas sebagai perompak so tak usah bising-bising. tentu mereka setuju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog