pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, December 30, 2011

Panas!!!!! blogger perempuan berbogel

Blogger Mesir yang bernama Aliaa al-Mahdy dan blognya yang berjudul A Rebels Dairy,telah menyiarkan gambarnya tanpa seurat benang pun,,dalam erti kata lainya bogel la,,tindakan beraninya itu telah mendapat kritikan hebat rakyat di Mesir,,Di masa dia menyiarkan gambar bogelnya,hit blog dia melebihi sejuta kali di lawati orang ramai,,kes gambar bogelnya ini di bawa ke mahkamah,,dalam masa yang sama,Aliaa menyarankan juga pada wanita Mesir yang memakai tudung tetepi mahu menanggalkannya supaya menghantar gambar kepadanya untuk di siarkan,,

Berbeza pulak di Malaysia,,di Mesir sekiranya gambar lucah di siarkan,individu berkenaan di kritik hebat,,tetapi di Malaysia,,sekiranya ada pemimpin berbogel menjadi pelakon dalam Cina Doll,,di sanjung puak2 tak ada akai,,yang bodohnya ada pulak yang nak samakan dengan Imam Mahadi,,(itu qeja ostaz made in indon la),,dah la kaki balas cina doll,di tambah pulak kaki balas stor kunyit,,,e,,e,,eee, haram tu,,nabi tak ngaku umat!!!.,kalau tak percaya,,,tanya peguam dia,peguam dia kata "Kejadian balas stor kunyit memang ada,,tapi berlaku atas dasar suka sama suka,",,tu pun yang di katakan parti memperjuangkan Islam pun tak ada akai,orang berfikir mengunakan kepala otak,,depa tu fikir guna kepala lutut,dok  sokong juga,untuk di jadikan pemimpin,,sedangkan telah nyata dari peguamnya mengatakan anak guamnya kaki stor kunyit,,

Maka 09/01 ni terjawaplah segalanya,,pemimpin tersebut akan mendaftarkan diri ke University Of Sungai Buluh Lokap,,,dalam University tersebut,,akta Auku tak ada,,boleh la anak jambu barunya dok dalam tu bersama dia,,biaq lubang kunyit anak jambu barunya tu luas,,tak payah la anak jambunya tu dok buang tenaga teran sampai kedut muka,,masa nak membuang kunyit,,,nanti kunyit akan kelur dengan lancar tanpa ada sekatan langsung,,

Published with Blogger-droid v2.0.2

6 comments:

pukimaq said...

Patutnya sayangku tu berbogel bagi mendapatkan undi yang banyak dari homo-homo cun macam aku ni.

Anonymous said...

hoi pukimaq,kau tu memang bapok jual buntut. mane layak cerita politik.

pukimaq said...

Tanpa Nama tak payahla nak komen sebab homo cun ni pun ada hak asasi untuk mengatakan apa sahaja.Dan homo cun ni suka sangat dengan bontot.

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Anonymous said...

Ni,..pukimak kalau kau suka sangat dengan lubang taik kau tolong tukar nama daripada pukimak ke kotepak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog