pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, December 30, 2011

Pas Kantoi hadapi PRU13???

PAS Kantoi????
Pendedahan dari seorang blogger dalam Team Media Kedah (Medan Tempur Kedah) ..maklumat ini ia perolehi melalui orang dalam Wisma Darulaman,,Pas di katakan telah memberi wang peruntukan kepada setiap Pas Kawasan sebanya 130k sehingga 150 k..bergantung pada sesuatu kawasan itu..peruntukan itu di beri secara tunai,,Team Media Kedah mempersoalkan sekiranyanya benar kenapa tak di beri secara memasukan dalam Akaun cawangan??

Satu lagi persoalan di manakah sumber kewangan sebanyak itu di perolehi???adakah dari hasil balak anugerah??atau sumber lain???yang menjadi kehairanan kenapa bila di turunkan bajet, Pas kepada cawangannya'tak perlu melalui akaun cawangan?..Ianya perlu di siasat oleh SPRM,di bimbangkan Pas menyalah guna kuasa dan duit...
5 comments:

Anonymous said...

Sungguh la..sungguh la..ssungguh la.. SIASAT JANGAN TAK SIASAT.

Anonymous said...

TAK PAYAH SIASAT,LEPAS PUNYA. YANG MEMBERI DAN MENERIMA DIAM MEMBISU.BERI TANGAN KANAN TANGAN KIRI TAK TAHU. MESTI LEPAS, BUANG MASA SAJA MENYIASAT.

Anonymous said...

RASANYA PERLU DISIASAT OLEH SPRM KERANA ...KERANA WANG ...MANUSIA BOLEH MENJADI LEBIH TERUK DARI BINATANG.........BETUL TAK? KERANA WANG..RUMAH ALLAH BOLEH DIROBOHKAN..ITULAH CARANYA "MEMBANGUN BERSAMA ISLAM" ADAKAH INI YANG SEDANG DIPERJUANGKAN OLEH PAS KEDAH?

PUNAH HABIS MASJID SURAU DI SELURUH KEDAH KERANA ...SURAU MASJID AKAN DIROBOHKAN ..UNTUK TANAHNYA DIJUAL BUAT SHOPPING COMPLEX...DENGAN ALASAN KOLOT...!!

INIKAH PEMIMPIN ISLAM SEKARANG? ITU ...MANUSIA MEMAKAI TOPENG KRISTAN YAHUDI....


APAKAH SALAHNYA...MADRASAH SALAHIAH DIPELIHARA?

zack said...

...DIMINTA SEMUA SURAU DAN MASJID ...DAN INSTITUSI AGAMA DI NEGERI KEDAH..MAHUPUN...DI SELURUH MALAYSIA.....

MEMOHON KEPADA ALLAH SWT UNTUK MEMPERTAHANKAN RUMAH ALLAH MADRASAH SALIHIAH INI DARIPADA TANGAN TANGAN ORANG YANG MUNAFIK...

TANGAN YANG BERTOPENGKAN SETAN..DAN YAHUDI KRISTIAN...UNTUK MENGHANCURKAN UMAT ISLAM...

Anonymous said...

APA FAEDAHNYA MENJAGA SEBUAH MADRASAH ATU MASJID YANG SUDAH TUA . UMURNYA SUDAH 100 TAHUN. TAK ADA FAEDAHNYA. LEBIH BAIK BUAT SHOPING KOMPLEK, ADA JUGA FAEDAHNYA. CINA KAFIR BOLEH JUGA JOINT BUAT BERNIAGA.MULA MULA SEWA PAH TU JADI HAK SENDIRI PUNYA.TAK ADA MASALAH. KITA DAH BUAT FATWA, AMBO PUN NGAJI MESIR , AMBO TAHU LAH APA AMBO BUAT.KATA MB KEDAH.BAGAIMANA DENGAN WAKAF/SEDEKAH ORANG YANG SUDAH MENINGGAL DUNIA. DIA TAK BOLEH LAGI MEMPERTAHAN KAN KEDAULATAN MADRASAH ITU.BILA BINA SHOPING KOMPLEK BUKAN SAJA MEMBELI BELAH,DIJADIKAN JUGA TEMPAT MAKSIAT. WALLAH HUALLAM.AMBO TAK RELA DUNIA AKHIRAT MADRASAH INI DIROBOHKAN ATAS ALASAN SEKARANG.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog