pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, February 5, 2013

Samseng Politik Penang Serang Peserta Jelajah Anak Malaysia #JelajahAnakMalaysiaPULAU PINANG - Cabaran dan dugaan terus diharungi oleh para peserta Jelajah Anak Malaysia dalam misi jelajah yang memasuki hari keempat pada semalam.

Kejadian yang berlaku di pasar malam Simpang Empat sudah pasti menjadi pengalaman berharga buat peserta Jelajah Anak Malaysia.

Ketika sedang membuat kajian soal selidik, mereka telah didatangi oleh individu tidak dikenali yang cuba membuat provokasi.

Samseng politik itu secara tiba-tiba menghambur kata-kata kesat dan hinaan kepada peserta yang sedang menemu ramah pengunjung pasar malam.

Ternyata provokasi gagal kerana peserta bersikap bijak dengan tidak melayan dan sebaliknya cuba mententeramkan keadaan tegang itu.

Itu merupakan kejadian pertama berlaku sepanjang misi Jelajah Anak Malaysia. Pihak penganjur turut menjangkakan kejadian serupa bakal berlaku apabila konvoi akan memasuki negeri-negeri yang diperintah pakatan haram.

Peserta yang ditemui selepas kejadian itu bersyukur kerana selamat dan tidak berlaku sebarang kejadian tidak diingini.

ShahAlamRebels

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog