pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, February 11, 2013

Hot !!!! YB PAS DUN Kubang Rotan Kafirkan Azizan Razak Kerana 1M4U


Sebelum ini mahasewel Khalid Syiah telah mensialkan Azizan Razak di sebabkan Azizan Razak telah memberi sokongan kepada program My Beautyful Malaysia yang di anjurkan Kerajaan Pusat di seluruh Negara.

Namun apa yang Pisau Kedah nak berkongsi dengan anda semua adalah satu rakaman suara YB PAS Kubang Rotan, Nasir Mustafa yang telah mengkafirkan Azizan Razak kerana di sebabkan sokongan Azizan Razak kepada program tersebut.Komen YB Nasir Mustafa : 

Lepas ni orang bawahan boleh sertai program yang menunjukan sokongan kepada UMNO. Kemudian pakai baju yang menunjukan sokongan pada UMNO. 

Tapi ayat last sekali tu yang tak boleh tahan.

Sembelihan orang UMNO tak boleh, sembahyang dengan orang UMNO pun tak boleh. Pakai baju UMNO serupa masuk UMNO, kapiaq juga la..


Ternyata dengan jelas komen Nasir Mustafa ni ianya di tuju kepada Azizan Razak.

Pisau Kedah tidak terkejut dengan kenyataan yang di beri Nasir Mustafa kerana Nasir Mustafa merupakan di antara individu yang bersama Phahrolrazi di dalam menjatuhkan Azizan Razak di Kedah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog