pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Tuesday, February 12, 2013

Panas !!! Ostazah Mee Segera PAS a.k.a @abby_abadi112 Keluar Fatwa UMNO/BN Musuh AllahOstazah Mee Segera ni tak sedaq ka atau pun bengap gila bila mempercayai kata Nik Aziz bahawa menetang UMNO/BN ni dapat Pahala !!!

Ostazah Mee Segera oii !!! Urusan dosa atau pahala ni urusan Allah S.W.T. Siapa Nik Aziz nak tentukan dosa pahala makhluk ciptaan Allah S.W.T sedangkan Nik Aziz dan Hadi Awang belum tentu dapat pahala dengan menentang sesama Umat Islam.

Agaknya dah tahap gila khinzir dah kot si Ostazah Mee Segera ni sampai mengeluar fatwa UMNO/BN Musuh Allah S.W.T. Pisau Kedah tak tau la nas-nas atau dalil mana yang di gunakan Ostazah Mee Segera mengfatwakan UMNO/BN musuh Allah.

Sekiranya Ostazah Mee Segera PAS mengatakan UMNO/BN ini musuh Allah S.W.T kerana tidak mengguna pakai undang-undang Allah, bagaimana pulak PAS yang mentadbir Kelantan dan Kedah tidak mahu melaksanakan Hukum Hudud ??.

Di Kelantan, kenapa sehingga sekarang PAS masih lagi tidak melaksanakan Hukum Hudud sedangkan sebagai pentadbir negeri, PAS berhak berbuat demikian.

Di Kedah, Azizan Razak dengan terang-terang mengatakan tidak akan laksanakan Hukum Hudud dan tidak akan di masukkan di dalam janji PAS di PRU 13.

Manakala PAS di peringkat pusat pulak melalui Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali menyatakan Hudud bukan agenda bersama PAS di dalam Pakatan Haram, agenda bersama Pakatan Haram adalah mengguna pakai perlembagaan sedia ada yang satu ketika dahulu di katakan perlembagaan kafir oleh Hadi Awang dalam amanatnya.

Elok la Ostazah Mee Segera PAS dengar penjelasan berkenaan undang-undang Allah S.W.T yang di sampaikan Ustaz Fathul Bari. 
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog