pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, February 7, 2013

Hot !!! Rakaman Audio Penjelasan Ustaz Nasha Berkenaan Pemecatannya Dari Majlis Syura PASRakaman suara ni di rakam Pisau Kedah semalam ketika program Soal Jawab Ustaz Nasha di TV3.

Ternyata dari pengakuan Ustaz Nasha melalui surat yang di terimanya dari Majlis Syura Ulama PAS bahawa pemecatan dirinya tidak di terangkan langsung sebab musabab kenapa dirinya di pecat dari Majlis Syura Ulama PAS.

Selain itu, Ustaz Nasha menerangkan terdapat percangahan keterangan mengenai statusnya sebagai ahli PAS yang di berikan Mursyidul Am PAS, Nik Aziz dan Presiden PAS, Hadi Awang.

Nik Aziz mengatakan dalam media, bahawa pemecatan Ustaz Nasha dari Majlis Syura Ulama PAS umpama pemecatan dari ahli PAS. Manakala dari kenyataan Hadi Awang, Ustaz Nasha hanya di gugurkan dari Majlis Syura Ulama PAS, bukannya dari menjadi ahli PAS.

Kekeliruan yang berlaku dalam PAS, di lihat PAS kini sudah tidak konsisten dalam perjuangan asal PAS. PAS semakin tersasar dari landasan perjuangan asal semenjak berada dalam Pakatan Haram.

1 comment:

Hamba Allah said...

ade tak rakaman penuh rancangan soal jawab (TV3) bersama ustaz Nasharuddin pada 6 Feb 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog