pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Thursday, February 9, 2012

Panas !!! Pas Lebih rela golongan anak muda meraikan hari kekasih dari meraikan Keputeraan Nabi

Anda hayati Video ini apa yang di katakan Nik Aziz untuk menyambut Maulidur Rasul
Dan anda nilai pulak apa yang tertulis iniDi mana kita letak  kasih sayang kita terhadap Rasulullah S.A.W apabila tidak meraikan Keputeraan Baginda, bersalah ka umat Islam menyambutmya dengan berselawat ke atas Baginda, kenduri kesyukuran, berselawat ketika menyambut Maulidur Rasul bukannya melakukan perkara yang bertentang dengan Islam.

Mengapa pulak menyambut hari kekasih di bolehkan?? sedangkan ianya bukan Sunnah Nabi..tambahan pulak yang di ambang perkahwinan.

Sekiranya kita menghargai  orang yang kita cintai walau di ambang perkahwinan, cukuplah sekadar mengangkat tangan berdoa dan bersyukur kerana pasangan yang di cintai itu menyintai kita.

Sebagai manusia biasa yang tak dapat lari dari melakukan dosa kecil atau dosa besar,,syaitan sentiasa mendampingi untuk menyesatkan anak,anak Adam,,dan syaitan tak pernah berhenti dari menyesatkan anak,anak Adam sehinggalah penghujung kehidupan anak,anak Adam di bumi..

Apakah motif Ketua Dewan Pemuda  melakukan kenyataan begitu ketika hari kekasih/ valentine's day di sambut,pada pendapat Pisau Kedah,,tak lain tak bukan PAS mahu meraih undi golongan orang-orang muda.dan mahu merosakan pemikiran golongan muda yang panas bercinta..

"Demi Undi Pas sangup menghalalkan apa jua sekali pun untuk memastikan keuntungan politik untuk PAS"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog