pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Monday, February 27, 2012

Ostaz Badrul Amin cuba tegakan benang yang basah


Skrip Mat Sabu di ulang kembali oleh Ostaz Khalwat


"Saya menafikan dengan sekeras-kerasnya dakwaan media bahawa saya ditangkap khalwat oleh pegawai Jaip di Kuantan.

"Saya beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya," katanya menerusi satu kenyataan di sini.

"Walau bagaimanapun pada pukul 2 pagi 25 Februari 2012, dia telah menghubungi saya memaklumkan bahawa beliau sudah tiba di lokasi Temurapat Pemimpin Keadilan.

"Atas rasa tanggungjawab melihat wanita tersebut bersama anaknya di awal pagi, saya membantu beliau 

mendapatkan bilik penginapan. Namun pada pukul 2.30 pagi suami wanita tersebut bersama lebih kurang 20 orang yang tidak dikenali menyerbu dan menyerang saya. - mstar
Hebat lakonan Ostaz PKR Badrul Amin sehinggakan  pening kepala puak blogger PKR nak spin cerita.malahan dah ada yang bebal nak spin kenyataan yang tak berapa cerdik dari Ostaz Badrul Amin "Saya Beranggapan bahawa kejadian ini merupakan satu tindakan terancang untuk memerangkap dan mengaibkan saya ".

Mungkin Badrul Amin terlupa yang dia kena tangkap dalam keadaan tuala lembab ketika membuat kenyataan tersebut.apa kejadahnya dalam pukul 3 pagi dia nak mandi siap ada bukan muhrim pulak tu dalam biliknya.

Dan apa kejadahnya pulak nak selesaikan masalah suami isteri dan membantu wanita berkenaan Badrul Amin ada lesen untuk bersama dengan bukan muhrim dalam bilik hotel.tak kan Ostaz Badrul tak tau kot,berdua-duaan dalam bilik hotel walau pun seminit dah kira haram..
1 comment:

Bingai @ Bangang said...

Macam kisah aku masa muda-muda dulu lak rasanya. Cuma dalam kes aku ni tak ada TUALA LEMBAB.BEET
18sx - Bini orang tu Ostad! Di TendangTerajang

hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog