pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Sunday, April 8, 2012

Dua Video yang bakal membuat Azmin Ali rebah
Bekas Ketua Penerangan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Ampang, Mohd Isa Mohd Saidi berkata beliau akan membawa isu tersebut ke mahkamah sekiranya dipecat sebagai ahli parti.

“Setakat ini saya terima pemecatan sebagai Ketua Penerangan Cabang Ampang. Itu hak beliau (Zuraida Kamaruddin) sebagai Ketua Cabang Ampang.


“Tapi kalau saya terima surat pemecatan sebagai ahli PKR, daripada pusat saya akan bawa kes ini ke mahkamah,” katanya kepada mStar Online pada Jumaat.

Beliau berkata demikian sebagai mengulas isu pemecatannya sebagai Ketua Penerangan PKR Cabang Ampang pada Khamis.

Ditanya sama ada beliau benar-benar muflis seperti yang didakwa oleh Zuraida, Isa tidak menafikan perkara tersebut namun jelasnya Jabatan Insolvensi tidak memadamkan namanya daripada senarai tersebut setelah beliau selesai membayar jumlah pinjaman.

“Saya mengaku pernah muflis tapi sudah lama pada tahun 1994. Sudah 15 tahun dan saya pun sudah habis bayar hutang tersebut. Cuma Jabatan Insolvensi tidak mengemaskini status, saya sudah tidak muflis.

“Saya kesal dengan Zuraida, kenapa perlu sentuh isu peribadi, sedangkan saya dan ahli Cabang Ampang yang lain mahukan penjelasan mengenai pemilikan saham oleh Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali,” katanya.
Huhu.. bila Azmin ditekan habis-habisan, mula la gelabah habis semua kroni-kroni kesayangan yang selama ni Azmin bela. Tapi kenapa semua nak gelabahkan? Kalau benar Azmin tak salah, dan semua tuduhan itu hanya tohmahan, sila la jawab dan buktikan. Kalau rasanya tak berapa nak jelas soalan yang Hasan Ali bagi tu, meh Mc ulang tayangkan video soalan Hasan Ali pada Azmin tu, mana tau, kot-kot la Azmin lupa. heh..


Pisau Kedah :-

Pisau Kedah cukup pantang dengan orang yang melupakan ibubapanya,sampai hati Azmin Ali tak pernah melawat ibunya sudah 8 bulan,setitik air mata ibu maka tak cium syurga la,.tak pernah Azmin Ali fikirkan tanpa ibunya maka dia tidak akan berjaya seperti sekarang.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog