pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, April 28, 2012

Panas!!! Terkini BERSIH hanya mampu turunkan hanya lebih kurang 10,000 orang sahaja

Update terkini dari Kuala Lumpur, memperlihatkan demo Bersih yang kotor lagi menyemakkan mata. Penyakit kuning yang menular dikalangan segelintir rakyat Malaysia harus di tolak dan diketepikan.Keadaan di hadapan Dataran Merdeka dipenuhi lebih 3000 orang. Tiada sebarang aktiviti yang memberansangkan. Cuma jeritan anti kerajaan dan Bersih saja yang kedengaran. Tah apa motif untuk mereka berkumpul pun Team Media Kedah tak tahu. Namun himpunan Bersih kali ini merupakan yang paling lekeh dan paling mandom diantara semua himpunan.

Campur semua lokasi, petaling street, hadapan pudu, dataran maybank dan dihadapan dataran merdeka. Jumlah yang terkumpul hanyalah 10,000 orang. Mereka ini yang kononnya rakyat Malaysia yang menyokong Bersih, menolak SPR jumlah mereka tidak sampai 1% daripada rakyat Malaysia yang cintakan negara dan keamanan.

Apakah patut suara mereka di dengar? Ini bermakna, himpunan Bersih kali ini gagal dan tidak mendapat sambutan dari seluruh rakyat Malaysia. Mereka yang berkumpul ini pun, dikumpul dari seluruh pelusuk negara untuk membuat kacau di tengah-tengah bandaraya KL.

TOLAK-TOLAK, TOLAK PAKATAN HARAM!! TOLAK DEMO JALANAN!! TOLAK KACAU BILAU!! Cintailah keamanan, hidup berteraskan rukun negara!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog