pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Friday, November 25, 2011

PANAS!! PAS KEDAH KAYAKAN LEMBU PUDIN NASUTION!!


PKR ialah Pakar Kelentong Rakyat. Full stop.

Kedah Times bukan nak sentuh tentang PKR atau Pakar Kelentong Rakyat tetapi nak sentuh tentang Pengerusi Kelab Golf Kulim yang terletak di KHTP, Kedah.

Yang menjadi Pengerusi Kelab tersebut ialah Saifudin Nasution. Ahli Parlimen Macang, Kelantan. Apa kejadahnya ahli Parlimen Kelantan dilantik menjadi Pengerusi Kulim Golf Club ni? Kenapa tidak dilantik saja ahli PAS Kedah?


Atau ahli PKR Kedah?

Apakah bodoh sangat kah orang PAS Kedah sehingga nak jadi pengerusi Kulim Golf Club pun tak mampu? Atau sengaja orang PAS Kedah tak mau jadi Pengerusi kerana takut ada benda haram berlaku atau dijual di kelab?

Kalau takut sangat tentang benda haram tu, jangan jadi ahli Majlis Sg Petani atau Alor Setar. Banyak pusat karaoke, kedai arak, Pub dan pusat urut urat dan seks berleluasa. Lebih henat dari Kulim Golf Club!

Tapi pokoknya tak ada yang layakkah untuk menjadi Pengerusi Kulim Golf Club sehingga terpaksa import dari Kelantan? Tak ada anak Kedahkah yang layak sekurang-kurangnya, jika pun PAS tidak mahu terlibat dengan Kelab macam ini?

Takkan orang kuat PAS yang melalak seluruh kampung mengatakan UMNO Zalim, jahat, korup dan sebagainya yang boleh diletakkan sebagai Pengerusi?

Atau kaki-kaki golf dikalangan exco atau orang kuat PAS yang sudah mula berjinak dengan sukan Tiger Wood ini! Bolehlah bermain percuma di Kelab ini.

Tetapi yang sahanya Kedah Times nampak, PAS Kedah telah ditipu dan dikelentong oleh Pakar Kelentong Rakyat. Pakar Kelentong Rakyat ini menganggap PAS hanya orang bodoh yang boleh dibua dengan janji dan duit.

heheh memang itulah yang PAS selalu buaikan penyokongnya .... sokong PAS syurgalah tempatnya ... serah negara kepada orang luarpun .... syurgalah tempatnya ... itu janji pemimpin PAS kepada pengikutnya ... bukan janji Kedah Times ...

Kedah Times

Ingatkan bola sepak saja guna awang import,pengerusi kelab golf pun kena panggil orang luar.tapi bukan ahli pas,depa kutip siputdin..Pas dah tak dak orang lain ka yang boleh jadi pengerusi kelab golf.takkan orang pas tak pandai main golf kot?Golf ni senang ja macam p menebas kat hutan la,bawa tajak..

Apa keistimewaan siputdin ni..adakah beliau memang seorang GOLFAHOLIC? atau pas kedah memang dah tak percaya ahli ahlinya sendiri?kesian betul,anak negeri sendiri pun tak diterima untuk pegang jawatan..

PMK
PAS tak suka jolok benda ni.pas suka jolok yang geli geli

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog