pisaukedah@gmail.com

sekiranya anda mahu berkongsi maklumat atau menyumbangkan artikel sila emailkan kepada Pisau Kedah.-Terima Kasih- pisaukedah@gmail.com

Catatan Popular

Rakan di blog

Saturday, September 22, 2012

Tu Dia !!! Pro M Dapat Malu Di Sebabkan Kebodohan Mahasewel Adam AdliApa yang kita dapat lihat di atas merupakan video yang cukup membuktikan Adam Adli merupakan individu yang cukup bodoh.


Video yang cuba di sampaikan Adam Adli ini memang sinis bagi menyindir pihak pengurusan UPSI yang di katakan bersikap zalim dengan mengantungnya dari pengajian di UPSI selama 3 semester.

Dalam video bisu berkenaan, Adam Adli cuba nak memberitahu pada semua bahawa dialah hero bagi mahasewel yang berlakon seolah-olah di tindas oleh Pengurusan UPSI di dalam menuntut hak kebebasan Mahasiswa.

Namun bagi Mahasiswa yang berjaya dan berfikiran matang pasti akan melihat cara yang di lakukan Adam Adli dalam video berkenaan. Cara Adam Adli merupakan tindakan yang begitu bodoh mempertikai tindakan pihak pengurusan UPSI yang mengantung pengajiannya sedangkan dia tidak memikir akan kekecohan yang di lakukannya sehingga membuat imej UPSI tercalar.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Tekini Media Kedah


Sumber Rujukan: Tutorial Create Recent Post Blogspot | Anastasyea Blog

Pisau Kedah Blog